Maak kennis met de medewerkers van Transferro

Onze medewerkers vertellen u graag meer over Transferro en de manier waarop wij onze leden
ondersteunen in inkoop, verkoop, logistiek, automatisering, marketing en promotie.

Nora Hukubun Gastvrouw

Omdat we in het magazijn met ‘shifts’ werken maar ook omdat er heel veel gasten op een dag bij Transferro op bezoek komen hebben we Nora aangetrokken om ons te ondersteunen. Nora houdt de vergaderzalen en spreekkamers netjes, zorgt voor lunches, koffie en thee voor de medewerkerrs etc. Ze zorgt ervoor dat iedereen het prima naar z’n zin heeft en dat gasten zich ook echt gast voelen. En is er een uurtje over? Dan springt ze bij op de administratie. Als Nora er niet is, is het kantoor zowat ontregeld.

 

Lees meer Mail Nora 038 - 206 8000

Jeroen Stoffels Projectleider

Jeroen is sinds 2018 werkzaam bij Transferro en is projectleider. Hij leidt de lopende projecten zoals de Probin-academie en het schrijven van een Probin-handboek.

 

Lees meer Mail Jeroen 038 206 8003

Bianca van Assen Marketeer

Bianca is sinds 2016 werkzaam bij Transferro. De eerste jaren heeft zij zich voornamelijk met de online marketing bezig gehouden, tegenwoordig houdt zij zich bezig met het hele marketingpakket dat Transferro aan haar leden biedt. Ze is een spin in het web en ze staat in nauw contact met leden en leveranciers.

 

Lees meer Mail Bianca 038 - 206 8000

Tijmen Horstman Marketeer

Eind 2018 is Tijmen het marketingteam van Transferro komen versterken. Hij zorgt ervoor dat Transferro en haar formules online zichtbaar zijn.

 

Lees meer Mail Tijmen 038 - 206 8033

Hendra Frederiks Marketeer

Hendra is sinds 2018 werkzaam bij Transferro en maakt onderdeel uit van het marketingteam. Hij is het aanspreekpunt voor de Transaktie formule. Hendra zorgt o.a. voor de realisatie en promotie van de Transaktie brochure.

 

Lees meer Mail Hendra 038 - 206 8032

Reyer Wassink Formulemanager Probin

Reyer is bij Transferro gekomen als formulebegeleider van probin. Dit deed hij toen parttime naast zijn hbo-studie. Inmiddels is Reyer verantwoordelijk voor de gehele probinformule en bekleedt hij de functie van Formulemanager van probin. Hij zorgt dat de formule goed wordt toegepast en onderhouden

 

Lees meer Mail Reyer 038 - 206 8000

Ruud van der Weerd Hoofd inkoop

Ruud is sinds 2008 inkoopmanager bij Transferro. Hij zorgt ervoor dat de wensen van de leden worden doorvertaald in het gezamenlijke inkoopbeleid. Daarvoor voert Ruud inkoopgesprekken, bezoekt leden en leveranciers, doet prijscorrecties en lost logistieke problemen op.

 

Lees meer Mail Ruud 038 - 206 8000

Marc Kling Projectmanager

Marc is sinds 2009 werkzaam bij Transferro en het eerste aanspreekpunt voor nieuwe leden. Hij is veel onderweg om zowel nieuwe als bestaande leden te bezoeken en te begeleiden.

 

Lees meer Mail Marc 038 - 455 6088

Arap-John Tigchelaar Directeur

Arap-John is sinds september 2013 algemeen directeur van Transferro. In de jaren daarvoor was hij onder andere werkzaam als formulemanager en later marketingmanager.

 

Lees meer Mail Arap-John 038 - 455 6085

Heidy Poppe Management assistent

Heidy is sinds de zomer van 2018 management assistente bij Transferro. Zij ondersteunt het managementteam; verzorgt afspraken voor het MT, doet de voorbereiding en verslaglegging van leden-, bestuurs- en MT-vergaderingen. Heidy verzorgt tevens de ledenadministratie en contracten. Daarnaast is zij bij afwezigheid van elk MT-lid een direct aanspreekpunt. Een echte spil in de organisatie dus.

 

Lees meer Mail Heidy 038 206 8002

Katinka Bos Hoofd Administratie

Katinka is sinds 2013 werkzaam bij Transferro en hoofd van onze afdeling administratie. Zij is de spil in de organisatie en heeft dagelijks contact met onze leveranciers en onze leden.

 

Lees meer Mail Katinka 038 - 455 6081

Anja Vos Office manager

Anja werkt sinds 2014 bij Transferro en bekleed inmiddels de functie als office manager. Personeelsadministratie, ledenadministratie en secretariële werkzaamheden zijn taken die voor haar rekening komen. Ten tijde van drukte biedt zij ook extra ondersteuning op de afdeling administratie.

 

Lees meer Mail Anja 038 - 455 6082

Roos Klompmaker Boekhoudkundig medewerkster

Ook Roos is via een stageplaats bij Transferro binnen gekomen. Ze neemt leergierig, met veel plezier en ogenschijnlijk groot gemak de werkzaamheden van Ramón en Katinka over. Het Transferro boekhoudpakket kent geen geheimen voor haar en ze denkt graag mee. En als ze dan iets niet zou weten… dan bijt ze zich goed vast in de materie om ook daar weer wijzer uit te komen. Bedenkend dat ‘wijsheid met de jaren komt’ en hoe jong Roos is in deze verantwoordelijke functie dan kunnen we goede tijden tegemoet zien.

 

Lees meer Mail Roos 038 - 206 8050

Ramón Timmerman Boekhoudkundig medewerker

Samen met Roos een van de jongste werknemers op kantoor. Ramón leerde veel processen in de rol orderbegeleider kennen en heeft in zijn huidige functie daar veel profijt van. Via een stageplaats binnengerold in de organisatie en nu een belangrijke schakel bij de administratieve verwerking van orders die uit het magazijn terug komen. Daarnaast kan Ramón nu al goed Katinka vervangen op de afdeling bij afwezigheid.

 

Lees meer Mail Ramón 038 - 206 8050

Wendy van der Veen Administratief medewerkster/ receptioniste

Sinds november 2018 ben ik Transferro komen versterken op de afdeling administratie, ook ben ik receptioniste waarbij ik inkomende telefoontjes afhandel of doorschakel naar de juiste persoon.
Het leukste van mijn werk vind ik klanten zo correct mogelijk te woord te staan en naar de juiste personen in de organisatie te begeleiden. Het administratieve werk is afwisselend en leerzaam. Gelukkig is er continue voldoende werk bij Transferro. We hoeven ons niet te vervelen.

 

Lees meer Mail Wendy 038 - 206 8000

Henk Zweering Hoofd automatisering

Henk is al sinds 1993 werkzaam bij Transferro en samen met twee collega’s verantwoordelijk voor alle automatisering. Zowel in-company als voor de leden met het ERP-pakket van Transferro.

 

Lees meer Mail Henk 038 - 455 6086

Hilde Speijer Databeheerster/administratief medewerkster verkoop

Hilde is databeheerster bij Transferro en doet dit sinds 2016. Zij zorgt ervoor dat alle data van leveranciers op een eenduidige manier worden vertaald naar ons werksysteem. Hier ondervinden al onze leden profijt van.

 

Lees meer Mail Hilde 038 - 206 8000

Esther Dekker Coördinator verkoop

Esther is sinds 1997 werkzaam bij Transferro BV. Ze is begonnen op de administratie, vervolgens doorgestroomd naar de afdeling Inkoop en nu zit ze vol enthousiasme op de afdeling Verkoop! Hier vervult ze sinds september 2018 de functie van Coördinator Verkoop Binnendienst.

 

Lees meer Mail Esther 038 - 206 8000

Willem van Brussel Inkoper

“Ik loop al wat jaartjes mee bij Transferro en ben verantwoordelijk voor de meeste bestellingen. Elke dag is het weer een strijd, een prettige wedstrijd hoor, om de orders de deur uit te krijgen”.

 

Lees meer Mail Willem 038 - 206 8000

Wim Dijkgraaf Teamleider logistiek

“Ik werk ruim 40 jaar bij Transferro en wat we nu meemaken is toch wel echt heel bijzonder. Bizar hoeveel dat magazijn in- en uit gaat. In de laatste 5 jaar hebben we wel bijzonder veel veranderingen voor onze kiezen gekregen. Niet alles is een verbetering maar verreweg het meeste wel”. Wim ondersteunt samen met Mike de logistieke processen en kan ook nog altijd terugvallen op zijn assistent-teamleiders. Een leuke baan die ik met gemak tot mijn pensioen volhoudt zo.

 

Lees meer Mail Wim 038 - 206 8070

Dinda Albertus Eindverantwoordelijke Orderbegeleiding

Dinda werkt sinds 2001 bij Transferro. Zij zorgt er als orderbegeleider voor dat alle bestellingen zo snel en correct mogelijk bij onze leden komen.

 

Lees meer Mail Dinda 038 - 206 8000

Peter Kiesbrink Manager logistiek

Peter werkt bij Transferro sinds de oprichting in 1973. Hij is verantwoordelijk voor alle logistiek voor wat betreft het magazijn in Zwolle.

 

Lees meer Mail Peter 038 - 206 8070

Henk Kamphuis Manager logistiek

Sinds 2008 werkt Henk bij Transferro. Hij ondersteunt en vervangt Peter bij afwezigheid en heeft daardoor ook veel contact met onze huistransporteur en transportbedrijven.

 

Lees meer Mail Henk 038 - 206 8070

Mike Westerop Teamleider logistiek

Omdat Transferro met ‘shifts’ werkt zijn er twee teamleiders die de dagelijkse gang van zaken in het magazijn en logistieke proces bewaken. “Ik voel me een soort meewerkend voorman en heb elke dag enorm veel genoegen in mijn werk als het weer gelukt is om alles keurig en op tijd weg te krijgen.”
Het is een hectische baan waar altijd de uitdaging is de orderstroom te verwerken.

 

Lees meer Mail Mike 038 - 206 8070

Jan Nijhof Assistent-manager logistiek

Ik loop al meer dan 40 jaar mee bij Transferro. Tegenwoordig op kantoor in het magazijn als 1e lijn vraagbaak voor de mail en telefoontjes.

 

Lees meer Mail Jan 038 - 206 8070

Jacqueline Seine Receptioniste

Sinds 2015 werkt Jacqueline bij Transferro. Ze handelt alle inkomende telefoontjes af, ontvangt bezoek en verricht administratieve werkzaamheden.

 

Lees meer Mail Jacqueline 038 - 206 8000

Loading...