038 – 206 8000

Tijmen Horstman

Eind 2018 is Tijmen het marketingteam van Transferro komen versterken. Hij zorgt ervoor dat Transferro en haar formules online zichtbaar zijn.

Nieuwe media en innovaties
Tijmen houdt zich voornamelijk bezig met alle websites, social media, narrowcasting en het vernuftige marketing-communicatieplatform IJzersterk. Online marketing is inmiddels een substantieel onderdeel van de marketingmix van Transferro. We zijn actief op social media, sturen e-mail nieuwsbrieven en we informeren onze klanten via onze eigen narrowcasting kanaal.

Tijmen: “Transferro is altijd al innovatief geweest op online gebied. Aan mij de uitdaging om dit door te zetten. Zo experimenteren we nu al met meer eigen video en foto content. Iets wat past bij de laatste online trend dat de kwaliteit van de content steeds belangrijker gaat worden met name voor algoritmes van social media platformen. Dit komt er in de praktijk op neer dat berichten met video en foto’s meer impact zullen hebben dan berichten met alleen een platte tekst en een clickbait”.

Terug naar medewerkers

Loading...