038 – 206 8000

Marc Kling

Marc is sinds 2009 werkzaam bij Transferro en het eerste aanspreekpunt voor nieuwe leden. Hij is veel onderweg om zowel nieuwe, als bestaande leden te bezoeken en te begeleiden.

Tijd en geld besparen en meer omzet genereren
Marc: “De ontwikkelingen in de branche van technische groothandels zijn de laatste jaren razendsnel gegaan. Schaalvergroting, digitalisering, meer concurrentie. Het is niet eenvoudig om als zelfstandig opererend bedrijf in ijzerwaren en gereedschappen bij te blijven en je concurrentiepositie te behouden. Samenwerking met soortgelijke bedrijven helpt. Onze leden besparen tijd en geld en genereren meer omzet door gezamenlijk voorraadbeheer en gezamenlijke inkoop, logistiek, automatisering en marketing. Onderaan de streep levert die samenwerking ze in alle gevallen geld op.

Krachtige lokale positie
‘Dergelijke samenwerking betekent niet dat de deelnemende bedrijven hun zelfstandigheid en lokaal opgebouwde reputatie verliezen. Integendeel. Juist de eigenheid van de bedrijven, hun lokale positie en hun zelfstandigheid blijven bij Transferro bestaan. En aan hun contacten met leveranciers verandert niets.’

Zekere toekomst
Het doel is om tijd te besparen op al die zaken waar zij zo min mogelijk tijd aan willen besteden. En om die zaken op een zo efficiënt mogelijke manier aan te pakken. Ze gaan er inkoop-technisch op vooruit en krijgen de gewenste ondersteuning bij hun bedrijfsvoering om hun toekomst zeker te stellen. Mét behoud van hun zelfstandigheid en hun krachtige positie op de lokale markt.”

Terug naar medewerkers

Loading...